Web design Constanta, web design, pagini de internet, design grafic, identitate, productie publicitara, tipografie, tipar digital, tipar offset, materiale promotionale

Recomandari

 • Alexandru Gheorghiu

  Alexandru Gheorghiu

  www.magivet.ro, www.petshopconstanta.com

  La inceput a fost o simpla cautare pe google, am sunat si am programat o intalnire cu Bilen. Dupa o discutie de 20 min parea ca gasisem ce cautam, eram sceptic, nu stiam cu cine vorbesc, ce fac, daca sunt seriosi. Dupa semnarea contractului de colaborare am vazut primele rezultate care sincer mi-au placut, atunci am fost sigur ca am gasit ce doream. O echipa tanara, eficienta, dar in primul rand care trateaza cu seriozitate tot ce fac si sincer vorbind chiar au fost momente in care le ceream multe de facut. Tot timpul am fost ascultat cu atentie si nu am avut nici un fel de probleme de comunicare cu cei de la Melbo. Le multumesc pentru tot ce au facut, si ii recomand pentru profesionalismul de care dau dovada si felul lor de a trata problemele.

 • Sergiu Tudoricescu

  Sergiu Tudoricescu

  macazez.ro

  Am devenit intamplator clientul Melbo, i-am gasit pe internet, i-am sunat si in aceeasi zi le-am facut o scurta vizita la sediu. Am fost surprins placut sa constat ca sunt baieti tineri, de viata, care privesc munca nu ca pe o obligatie ci ca pe o placere pentru ca se vede ca fac ceea ce le place. Si-au indeplinit cu multa degajare sarcinile pe care eu mi le-am dorit si pot sa zic ca sunt foarte multumit de cum a decurs acest proiect din momentul 0 pana la finalizare.

 • Lucian Ionita

  Lucian Ionita

  www.zaragoo.ro

  Colaborez cu Melbo Advertising inca de la inceput ei iar cu fondatorul Melbo  de aproape 3 ani.  Pot spune ca am fost mai mult decat multumit de sprijinul pe care l-am primit in toate proiectele dezvoltate cu ei si ca sunt un client fidel, pentru proiectele viitoare.

 • Diana Serpoianu

  Diana Serpoianu

  cugust.ro / pleclamunca.ro

  Am apelat la Melbo Advertising avand certitudinea ca voi beneficia de servicii cu adevarat calitative si de un rezultat pe masura asteptarilor. Am colaborat strans in decursul proiectului, specialistii tinandu-ma la curent cu fiecare progres facut. Am beneficiat de o gama de servicii,  la consultanta in branding si promovare, pana la instruire in administrarea site-ului. Rezultatul m-a determinat sa apelez cu incredere si pentru urmatorul proiect, ce are un concept total diferit.

 • Cosmin Epure

  Cosmin Epure

  Adagio Tours

  Un lucru pe care l-am apreciat foarte mult in colaborarea noastra cu Melbo Advertising a fost consultanta la nivel profesionist de care am avut parte, sfaturi importante ce ne-au fost acordate in pretul site-ului. Pentru un client care doreste o pagina de internet acest domeniu poate avea multe necunoscute dar totul a devenit clar in urma discutiilor pe care le-am avut cu reprezentantii acestei firme.

 • Remus Balan

  Remus Balan

  www.cuponclub.ro

  Apreciez calitatea serviciilor si grija pentru detalii. Am lucrat indeaproape la design si dezvoltare, iar fiecare nelamurire a fost detaliata si explicata cu rabdare. Sunt convins ca Melbo Advertising isi va fideliza clientii prin atitudinea profesionista si prin pasiunea pe care o pune in serviciile oferite.

 • Alexandru Lamba

  Alexandru Lamba

  www.rsjoomla.com

  Seriozitatea este principalul motiv pentru care am decis sa lucrez cu Melbo Advertising si la urmatoarele proiecte ce implica web designul. Sunt multumit de respectarea deadline-urilor si de calitatea lucrarilor prestate.

 • Florian Ciupitu

  Florian Ciupitu

  www.artarelaxarii.ro / www.artafengshui.ro

  Firma Melbo Advertising ne-a creionat si realizat 2 design-uri si alte 2 redesign-uri, in totalitatea complexitatii lor (logo, design, implementare etc). Motivul mentinerii colaborarii il reprezinta calitatea materialelor, promptitudinea si corectitudinea in afaceri. Cuvintele nu-si au rostul, de aceea lasam lucrarile realizate sa vorbeasca.

SEO monitor